Wie is Karin ? - website modevakschool karin 2022

menu
Ga naar de inhoud

Even voorstellen:

Mijn naam is Karin Hannink, mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in mode en vooral het maken hiervan. Nadat ik op mijn 19e jaar de opleiding MBO-Mode & Kleding heb afgerond, ben ik fulltime aan de slag gegaan in een modezaak. In de avonduren heb ik de diploma's behaald voor Costumiére, Apprentie Coupeuse, Coupeuse en Haute Couture aan de modevakschool Haarlem (voormalige naam van Modevakschool Nationaal). Op mijn 24e heb ik het met een diploma voor coupeuse-lerares afgerond.

Omdat ik graag mijn kennis en ervaring van dit mooie vak wilde delen met anderen, ben ik vanaf september 1994 gestart met Modevakschool Karin. Met gedrevenheid en enthousiasme geef ik mijn kennis door aan cursisten en leerlingen. Ik heb zo’n heerlijk beroep, het is altijd een feestje om les te geven!

Vanaf 2008 ben ik examinator en teamlid van Modevakschool Nationaal. Het beoordelen van de technische werkstukken, theorie en tekenwerk van examen kandidaten geeft veel voldoening. Ik vind het erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen in ons vakgebied, zo volg ik cursussen en workshops en lees graag boeken over stoffenkennis, patroontekenen en (haute couture) technieken. Tijdens het organiseren van de MIM-dagen (bijscholingsdagen) kan ik deze kennis weer delen met collega’s, zo blijven we ons continue ontwikkelen.
Nadat ik 26 jaar vanaf de ruimte naast onze woning heb lesgegeven, ben ik in augustus 2020 verhuisd naar een ruim leslokaal van 40 m2  aan de Nijverheidsstraat 1 in Wierden.

Modevakschool Karin Nijverheidstraat 1 7641 AB Wierden  
Tel. 06-81820759  Email: info@modevakschoolkarin.nl  KvK nummer: 54152992
Terug naar de inhoud